Minttu & Jarkko

Hello! Ja tervetuloa juhlimaan häitämme 3. elokuuta 2014 Carlton Towers:iin, Iso-Britanniaan. Tässä pieni infopaketti aikatauluista ja muusta tarpeellisesta juhliin osallistuville. Toivottavasti kaikki tarvittava tieto löytyy täältä, mutta jos ei löydy niin meille voi soitella tai lähetellä sähköpostia. Nähdään pian!

Terveisin, Minttu ja Jarkko

Aikataulu (suurpiirteinen)

12.30 Tavataan Leedsin keskustassa The New Conservatory-nimisessä pubissa
13.15 Kyyditykset Leedsistä hääpaikalle
14.00–14.30 Saapuminen hääpaikalle Carlton Tower:siin
15.00 Vihkiminen Carlton Towers:issa
16.30 Ruokailu
20.00 Häätanssi ja iltahumpat
21.30 Iltapala buffetti
00.00 Musiikki hiljenee, mutta Carltonissa on edelleenkin baari auki myöhään valvoville

Hääpaikka

Carlton Towers is an ancestral home belonging to the Duke of Norfolk’s family and home to the Duke's brother and sister-in-law, Lord and Lady Gerald Fitzalan Howard. One of Yorkshire's best kept secrets, this unique country house has everything a perfect historical building should have – magnificent architecture, a distinct family heritage and a beautiful tranquil setting surrounded by an estate kept going through the ages. There has been a house in this location since the Norman Conquest, but the oldest parts of the house as it stands today date back to the 17th century.

Hääpaikalle pääsy ja Englannissa kulkeminen

Hääpäivänä: Koko seurueelle on järjestetty maksuton kuljetus Leedsistä hääpaikalle ennen vihkimistä. Kun seurueiden majoitukset ja matkasuunnitelmat ovat tiedossa, voimme suunnitella paluukyyditykset tarkemmin. Tapaamme The New Conservatory nimisessä pubissa Leedsissä. Osoite on:

The Albions
Albion Place
Leeds
West Yorkshire
LS1 6JL

Muut matka-asiat:

Finnair lentää suoria lentoja Helsingistä Manchesteriin (hinta suurin piirtein 225-250 €) Myös Lontooseen on Tampereelta ja Helsingistä suoria lentoja. Lontoo ei kuitenkaan ole lähellä Leedsiä, joten junalla liikkumiseen kannattaa varautua. Tampereelta lennot Ryanairilla n. 130-150€

Manchesterin lentokentältä ja Lontoosta pääsee suoralla Junilla Leedsiin. Junalippuja ja aikoja kannattaa katsoa etukäteen osoitteesta nationalrail.co.uk. Jos vain mahdollista, niin junaliput kannattaa ostaa noin kuukautta ennen matkaa. Tällöin ne ovat huomattavasti halvempia kuin juuri ennen lähtöä ostettu liput.

Pystymme luultavasti myös Jarkon kanssa antamaan kyydityksiä Manchesterin kentältä, kunhan vain ilmoittelette etukäteen kuljetustarpeestanne.


Majoitus

Hääpäivänä

Hääpäivänä kaikista helpointa on majoittua itse hääpaikassa eli Carlton Towers:issa. Paikan päällä on 16 luksusmakuuhuonetta, jotka voi varata meidän kauttamme. Huoneet ovat kahden hengen huoneita joko parisängyillä tai erillisillä sängyillä. Suurin osa huoneista on niin isoja että lapset voivat nukkua lattialla (tosin Carlton Tower:issa ei ole ylimääräisiä patjoja, joten lainaillaan ilmapatjoja tarvittaessa täältä tutuiltamme). Majoituksen hinta aamiaisineen on 185£. Jos lapset nukkuvat patjalla tulee heidän aamiainen maksaa erikseen (12£).

Lähellä hääpaikkaa on myös useita B&B ja hotelleja, jotka jokainen voi varata itse:

The Brewers Arms Hotel (10 Pontefract Road, Snaith, East Yorkshire DN14 9JS). 6 kpl juuri remontoituja, siistejä huoneita hintaan 100£/huone. Lyhyen taksimatkan päässä. oldmillbrewery.co.uk

The Forresters Arms (High Street Carlton, Nr Goole, North Yorkshire, DN14 9LY). 6 kpl edullisia huoneita ihan hääpaikan vieressä (kävelymatka). forresters-arms.com

The Downe Arms (15 Market Place, Snaith Goole, East Yorkshire, DN14 9HE, England). 10 huonetta sopuhintaan, lyhyen taksimatkan päässä. the-downe-arms.co.uk

Ennen ja jälkeen häiden:

Sekä Leeds että York ovat hyviä vaihtoehtoja yöpymiselle ennen häitä. Itse asumme ihan Leedsin keskustassa, joten missä tahansa yövytkin, olemme me luultavasti melko lähellä. Osoitteemme on: 22 Riverside Court, LS1 7BU, Leeds

Hotelleja kannattaa katsoa mm. seuraavista osoitteista:

uk.hotels.com
laterooms.com


Häälahjat

Ainoa lahjatoiveemme on ystävien ja perheen pääsy Englantiin viettämään hääjuhlaamme. Arvokkaat yhteiset hetket kruunaavat hääpäivämme.


Ilmoittautuminen

Toivoisimme ilmoittautumiset 15. toukokuuta mennessä osoitteeseen minttuandjarkko@gmail.com. Olisimme kiitollisia jos voisitte samalla ilmaista hääpäivän yöpaikka toiveenne, etenkin jos haluatte yöpyä Carlton Towers:issa. Lisäksi mahdolliset ruoka-aineallergiat olisi hyvä mainita ilmoittautumisen yhteydessä.


Nähtävyydet Yorkshiressa

Yhteystiedot:

Meihin voi ottaa yhteyttä seuraavasti:
s-posti: minttuandjarkko@gmail.com
Jarkko puh. nro. +447450547693
Minttu puh. nro +447450583283